Preview Mode Links will not work in preview mode

Självklart

Självklart – Är en generös, varm, djup, meningsfull, ytlig, rättvis, orättvis, rolig och ibland sorglig podcast om konsten att vara människa.
Varje vecka kommer Mia Törnblom och Christina Stielli grotta ner sig i problem, tankesätt, utmaningar eller inspiration som vi alla brottas med, eller behöver mer av, i vår vardag.

 

Kontakta oss!
Har ni frågor/funderingar, skicka ett mail till sjalvklart@jarowskij.se

Oct 15, 2017

Christina har hittat listan med det vi behöver göra för att leva länge men vill vi leva länge eller vill vi leva MER?

Och hur är det med kliniken för hypokondriker och hur mycket vill vi egentligen veta om vårt eget hälsotillstånd?


Oct 8, 2017

Premiär av miniserien i podden SJÄLVKLART! Ett avsnitt om allt möjligt, både högt och lågt och gott och blandat, lite surt och sött och en sak som är svårt för Christina att svälja. Mia har varit på bokmässan, Christina har varit i Oslo och allt manglas i det första (men verkligen inte det sista)...


Oct 1, 2017

Om när Christina skämdes så att hon ville krypa under en bänk och när Mia fick stå med skammen och inse att hon hade blivit avslöjad. Hur mycket ska vi skämmas och hur länge ska vi bära runt på skuld?


Sep 24, 2017

Om att ge och ta kritik, ge och ta beröm och vad är egentligen feedback och är det alltid härligt att få feedback och hur ska vi förhålla oss till kritik som bara är menad att vara elak och som man kanske inte ens vet varifrån den kommer? 


Sep 17, 2017

Vi läser upp ett mail om ensamhet som skickades till oss och pratar om skillnaden mellan att vara själv och att vara ensam, hur ensamheten kan vara tung och vad vi behöver göra för att ta oss ur den. Christina berättar om misstaget hon gjorde i sin ensamhet och Mia blir förvånad över Christinas nya hobby.