Preview Mode Links will not work in preview mode

Självklart

Självklart – Är en generös, varm, djup, meningsfull, ytlig, rättvis, orättvis, rolig och ibland sorglig podcast om konsten att vara människa.
Varje vecka kommer Mia Törnblom och Christina Stielli grotta ner sig i problem, tankesätt, utmaningar eller inspiration som vi alla brottas med, eller behöver mer av, i vår vardag.

 

Kontakta oss!
Har ni frågor/funderingar, skicka ett mail till sjalvklart@jarowskij.se

Nov 11, 2017

En sak är säker, vi ska alla dö. Hur förhåller vi oss till döden och vill vi veta när vi ska dö? Sorg, ilska, en handväsk på magen och en Mr-röntgen som gav svar på frågor som vi inte hade.


Nov 5, 2017

Vi pratar om livets viktigaste beslut! Någonting rätt enkelt men ändå lite svårt och framförallt livsviktigt, enligt en studie vi hämtar direkt från USA. Vänner, relationer, vad vi smittas av och vilka vi vill ha omkring oss och är det inte helt okej att faktiskt bara få vara NÖJD med livet.


Oct 29, 2017

Hur lång tid ska man ge en dejt? När är det mindre bra att dejta? Varför brann det i Christinas kök och varför låg hon på golvet i en taxi och var det egentligen någon av alla fyra dejter som gick särskilt bra?


Oct 22, 2017

Om ambitioner, mod, åldersnoja, rädslorna, det som är kul, det som gör ont och relationen till de vi vill ha allra närmast oss.


Oct 15, 2017

Christina har hittat listan med det vi behöver göra för att leva länge men vill vi leva länge eller vill vi leva MER?

Och hur är det med kliniken för hypokondriker och hur mycket vill vi egentligen veta om vårt eget hälsotillstånd?